Ervaringsverhalen

Verhaal 1

Na 17 kilo te zijn aangekomen (stoppen met roken/overgang) was ik het vorig jaar helemaal zat en zag het 20 weken plan van add.FOOD voorbij komen.
Dit sprak mij eigenlijk gelijk aan, vooral vanwege de dagmenu’s en dat het hele gezin mee kon eten. Ook de wekelijkse 1 op 1 weeg momenten spraken mij aan.
Het kennismakingsgesprek verliep heel goed. Duidelijkheid over wat wel en niet kan maar ook een duidelijke uitleg waarom wel of niet.
J.l. 15 januari 2018 ben ik gestart en nu na 8 weken ben ik ruim 8 kilo en 12 cm kwijt. Wat ik moet eten is echt geen straf en ik voel me al een heel stuk lekkerder in mijn vel zitten.
Na al die tijd van alles te hebben geprobeerd, wat alleen maar averechts werkte, voelt het nu eindelijk dat ik op de goede weg ben en voel me ook weer zekerder over mezelf.
Natuurlijk zijn er ook wat mindere momenten of obstakels waar je tegenaan loopt maar dan is er altijd Sandahl voor dat extra steuntje in je rug en om samen naar een oplossing te zoeken.
Ik ben echt heel blij dat ik met add.FOOD in zee ben gegaan en kan het dan ook een ieder aanraden.

 

Verhaal 2

Ervaring tot nu toe:

 

Het grote dilemma: willen afvallen maar geen dieet willen volgen!

Ik wil al jaren weer terug naar mijn oude gewicht maar kreeg dat zelf niet voor elkaar. Ik at gezond en bewoog genoeg, deed wekelijks mijn rondje fitness… dus waarom lukte het nu niet?

Dankzij de aanpak en nuchterheid van Sandahl ben ik daar al snel achter gekomen! Ja… ik at best gezond… maar onvolledig! Door de aanpak en begeleiding van Sandahl raak ik mijn overtollige kilo’s kwijt door, gek genoeg: meer te eten! Vaker per dag in de juiste combinaties! En gelukkig zonder shakes en dieet repen! Het mooie is… ik voel me er prettig bij, heb geen last meer van honger en overeten. Of die snoepbuien waarin dat ene beschuitje met hagelslag al snel resulteerde in een halve rol beschuit! Ik kijk niet meer met angst naar de weegschaal als ik een keer mee geniet met de kaasfondue :).

Het fijne van het 20 weken plan is dat ik me ook niet hoef af te vragen wát ik zal eten op een dag. Nu 8 weken verder merk ik dat deze nieuwe levensstijl is aangepast en makkelijk is vol te houden. Ik sta graag in de keuken en kan genieten van de super eenvoudige en smakelijke recepten. Geef daar graag ook mijn eigen draai aan en merk dat dat prima past binnen het programma. Gemiddeld val ik zo’n 2 kilo per maand af. Stiekem zou ik willen dat het sneller ging, maar ik weet ook dat die crashdiëten nergens toe leiden. Mijn doel is om uiteindelijk op mijn streefgewicht te blijven zonder dat het moeite kost. En zoals het nu gaat heb ik daar het volste vertrouwen in.